Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztatás szolgáltatás ellenőri tevékenységről

Tisztelt Lakosok!

 

A BMH Nonprofit Kft. mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot.

A BMH Nonprofit Kft. az ingatlanhasználók, valamint az ingatlanhasználók által igénybe vett hulladékgyűjtő edényzetek beazonosításának céljából 2018. évben matricás azonosító rendszert vezetett be.

A 347 településből álló szolgáltatási területén a közszolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódóan a BMH Nonprofit Kft. alkalmazásában álló szolgáltatás ellenőrök látnak el ellenőrzési feladatokat. Szolgáltatás ellenőreink fényképes,sorszámozott igazolvánnyal rendelkeznek.

A szolgáltatás ellenőrök jogosultak a felhasználási helyeken a hulladékgyűjtő edényzetek azonosítására , az edényzetről és annak környezetéről digitális fényképfelvétel készítésére, továbbá az edényzeten lévő sorszámozott matrica azonosítására , továbbá a közszolgáltatáshoz kapcsolódó feladatok ellátásának ellenőrzésére . Tevékenységüket  többek között annak érdekében látják el, hogy a nyilvántartásunkban nem szereplő, ezáltal a közszolgáltatást díjfizetés nélkül igénybevevő ingatlanhasználók beazonosításra kerüljenek . A beazonosítás céljából a szolgáltatás ellenőrök jegyzőkönyvet  készíthetnek, továbbá  az adategyeztetés okán felkereshetik az ingatlanhasználókat.

Együttműködésüket megköszönve.

Miskolc,2022. március 9.

 

Üdvözlettel:

                                                                                          Csehovitsné Nagy Zsuzsanna

ügyvezető

BMH Nonprofit Kft.